15.10.2014

Valosarjoja


Jipii! Tein eilen hyvän ostoksen.
Nimittäin tuon halogeeni -valosarjan.
Olen pitkään etsinyt kirkkaalla hehkulla olevaa valosarjaa,
mutten ole raskinut maksaa viittäkymppiä yksistä valoista.
Halvemmissa vaihtoehdoissa hehku on ollut väriltään valkoinen.

No, hyvää kannatti odottaa,
sillä löysin eilen Hemtexin alepöydästä nuo täydelliset valot.
Hyvä mieli tuli siitäkin, kun valojen oikea hinta oli 35 euroa,
mutta nyt alennuksessa vain 15 euroa! 



Pallovalot olivat ennen tuolla seinällä,
mutta siirsin ne vastakkaiselle seinälle
sohvan viereen.





Tulipas räpsittyä kuvia!


6 kommenttia:

  1. Kiva kun kävit kommentoimassa blogissani, löysin sitä kautta tieni tänne. Tosi kiva blogi sinulla, laitan heti lukulistalle :)

    VastaaPoista
  2. Hei!

    Ensinnäkin kiitos kivasta blogista! En ole vielä kovin kauaa seurannut, mutta tykkään älyttömästi! :)

    Tulin kyselemään tuosta teidän Lappljung ruta-matosta, meillä olisi etsinnässä olohuoneeseen matto ja olen miettinyt tätä mattoa sekä esimerkiksi Stockholm-villamattoa. Luin kuitenkin kokemuksia, ettei villamatto ole lapsi- ja/tai eläinperheessä kovinkaan käytännöllinen. Mitä ootte tykänneet tästä teidän matosta? Sopiiko hyvin lapsiperheeseen, onko liukas? Onko helppo puhdistaa? Millaista matskua polypropeni on, tarttuuko siihen esimerkiksi karvat? Oletko koittanut itse pestä, onnistuukohan sellainen? Kiitos jos viitsit vastailla :)

    VastaaPoista
  3. Hei, tosi kiva kun olet tykännyt blogistani :) Tuo meidän olkkarin matto on ollut tosi hyvä ostos! Maton pinta on vähän ehkä karhea ja kova, mikä on mielestäni hyvä juttu siksi että matto pysyy hyvin paikallaan, kulmat eivät nouse törröttämään, eikä ole liukas lapsellakaan siinä mennä. Meillä on maton alla sitä ikean stopp filt -liukuestehuopaa. Matto on tosi helppo imuroida, kerralla lähtee roskat. En usko että kovin karvatkaan tarttuvat, itsellä ei kokemusta, kun ei ole eläimiä. Ja puhdistuksesta, niin jotain maitopukluja olen vaan märällä rätillä ja perus pesuaineella pyyhkinyt ja hyvin lähtenyt. Eli matto on huippu ollut ainakin meillä! :D Suosittelen kyllä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. KIITOS tästä! Selkeytti meidän valintaa ihan todella paljon :) nyt vain pitää nähdä matto vielä livenä, ikean reissua odotellessa siis :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!